Dansaert Blue dankt zijn identiteit aan een Europese interpretatie van de Amerikaanse smart casual stijl. De collecties zijn een elegante mix van fashion en functionaliteit en creëren een eigentijdse en comfortabele look. Kenmerkend in alle collecties zijn een onberispelijke kwaliteit en een oog voor detail en afwerking.

 

Dansaert Blue ontwerpt voor een klant die altijd klassevol uit de hoek wilt komen, maar die daarnaast klassiekers ook met een knipoog kan benaderen. Er wordt gekozen voor natuurlijke, hoogwaardige materialen die een ingetogen luxe uitstralen.

 

We brengen elk seizoen naast een nieuwe collectie ook een uitgebreid assortiment basics. Elke collectie is opgebouwd uit diverse doordachte kleurthema’s die onderling gemakkelijk combineerbaar zijn.

 

 

Dansaert Blue is één van de vier herenmerken van ECG. De European Clothing Group is een Belgisch bedrijf dat merken voor heren en dames van A tot Z ontwerpt en produceert. Daarnaast bieden de internationale kantoren en confectie ateliers van ECG services aan op gebied van productie en styling voor externe merken. Hierdoor zorgt ECG ervoor dat ontwerp en productie nooit ver uit elkaar liggen, waardoor kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd kunnen worden.

 

Voor meer informatie kan u altijd een kijkje nemen op de website van ECG.